fbpx

Za nami je že 3. Festival vozičkanja: Nepozaben dan poln zabave in učenja

9. junija, na sončno nedeljo, smo na Pogačarjevem trgu organizirali že 3. Festival vozičkanja. Festival, namenjen mladim družinam, nosečnicam, dojenčkom, malčkom in njihovim podpornikom, je presegel vsa pričakovanja.

To ni bil zgolj sejem, temveč pravi družinski festival, poln smeha, druženja in izjemnih priložnosti za nakupovanje.

 

Kaj se je dogajalo?

 

Obiskalo nas je skoraj 4000 obiskovalcev iz cele Slovenije, kar je preseglo naša pričakovanja! Na festivalu je sodelovalo kar 42 razstavljavcev, ki so ponudili pester izbor izdelkov in storitev, ter 8 gostincev, ki so poskrbeli za raznoliko kulinarično izkušnjo. Na voljo smo imeli dva odra – glavni in mali oder – kjer so potekale različne delavnice, predstavitve in dogodki.

Na glavnem odru smo v dopoldanskem času gostili lutkovno predstavo Pravljične Frtine Bibi in Gusti, Piki in Poki sta nas zabavala z cirkuškim nastopom, otroci glasbene šole Harmonija so se nam predstavili z glasbenim nastopom, Mimi plesni center pa nam je pripravil čudovito plesno predstavo.

Popoldan nas je zabaval kraj rim, Trkaj ter kamišibajkarice iz Knjižnice Domžale, ki so pripravile predstavo, sledil pa je stand up nastop Vida Valiča.

Na malem odru smo imeli praktično delavnico z nosilkami, telovadbo za mamice, pogovor o gibanju med porodom in predstavitev prve pomoči pri otrokih.

 

Sproščanje na Feydom pebble chairs

 

Na delu prireditve, med malim in velikim odrom, pa so se obiskovalci lahko spočili na zares udobnih Feydom pebblih – Pebble Chairs.

Te prekrasne, udobne vreče za sedenje, so sestavljene iz štirih elementov – podnožja, sedalne vreče, oporne blazine in naslonske blazine.

 

Okrogli mizi: okrogla miza z influenserkami in okrogla miza o menstruaciji

 

Feydom pebbli so bili skoraj kralji festivala, na njih smo gostili dve izjemno zanimivi okrogli mizi. Prva je bila namenjena vplivom in vlogi influencerjev, kjer so se zbrali znani obrazi in delili svoje izkušnje ter nasvete z obiskovalci. Druga okrogla miza je bila posvečena temi menstruacije, kjer smo odprto razpravljali o menstruaciji in delili izkušnje ter nasvete za boljše razumevanje in upravljanje menstruacijskega cikla.

Dogajanje je bilo res pestro, dan je bil vroč in zato smo sploh hvaležni za vse partnerje, ki so nam in obiskovalcem pripomogli, da smo se v času dogajanja lahko osvežili in spočili.

Iz srca bi se radi zahvalili tudi vsem razstavljavcem, partnerjem in obiskovalcem, ki so s svojo prisotnostjo in podporo prispevali k temu, da je 3. Festival vozičkanja postal nepozaben dogodek.

Pozitivna energija, sproščeno vzdušje in sodelovanje so nas navdihnili in motivirali za nadaljnje organiziranje takšnih dogodkov.

Hvala vam še enkrat in se že veselimo naslednjega srečanja!

Feydom pebble chair
Feydom Pebble chairs
Feydom Pebble chair