fbpx

Srce vsakega doma je sedežna

Srce vsakega doma je dnevna soba, ki je zaradi dinamičnega življenjskega sloga, ki ga živi večina nas, še pomembnejša, kot je bila včasih. Dnevne sobe so ostale prostor za počitek, druženje, delo, igro in celo spanje.

Vizija FEYDOMa temelji na praktičnosti, uporabnosti, unikatnosti in modularnosti. Navdihujejo nas naše stranke, ki se iz leta v leto spreminjajo, mi pa nenehno posodabljamo našo ponudbo, nadgrajujemo svoje izdelke in lovimo njihove želje.

Unikatni sistemi spenjanja elementov, premikanja naslonov in delov garniture omogočajo uporabnikom, da si svojo sedežno garnituro sestavijo iz že obstoječih elementov, garnituro pa lahko v svojem domu tudi po želji premikajo in ji spreminjajo funkcionalnost. Sedežna garnitura je osrednji del vsake dnevne sobe, zato mora biti več kot le sedišče.

Naše poslanstvo je zasnova in razvoj modularnih, multifunkcionalnih, prilagodljivih, udobnih in trajnih garnitur ali po domače: vsaka FEYDOM sedežna lahko postane kotna garnitura, garnitura v U, ločeni ali združeni počivalniki, ločeni eno in dvosedi, nujno pa je seveda tudi ležišče, ki je pri večini naših sedežnih garnitur primerno tudi za vsakodnevno spanje. Vse pa se prilagodi na dimenzije in obliko prostora, v katerega želimo postaviti sedežno garnituro.

Veliko razvoja smo usmerili v snemljive pralne prevleke, s katerimi si lahko svojo sedežno deloma ali komplet preoblečete v nov material ali barvo.

Nagradili dizajnerji. Pohvalili uporabniki .

Ponašamo se lahko s kakovostnimi izdelki, saj so vsi modeli sedežnih garnitur zares premišljeno zasnovani in nagrajeni z večimi svetovnimi nagradami za design.

Razvoj enega modela sedežne garniture nam včasih vzame tudi več let, saj do popolnosti pilimo funkcionalnost, pobrobnosti in praktičnost v vseh
pomenih. Naše vodilo je, da vsakemu kupcu pomagamo pri njegovem življenjskem slogu; naša posebnost pa, da kljub temu, da lahko sedežne garniture premikaš na vse mogoče načine, te ne vsebujejo nobenih elektronskih mehanizmov.

Veliko damo na trajnost, saj za vsako izdelano sedežno garnituro posadimo drevo.Verjamemo namreč, da če naravi ne vrnemo vsaj toliko, kot smo vzeli, nismo postavili trajnostnega poslovnega modela. Svoj FEYDOM gozd vsako leto povečamo za približno 10.000 dreves. Naša skrb za okolje pa se ne zaključi
tukaj. Našo tovarno stoodstotno poganja sončna energija, dodajamo materiale iz reciklirane plastike in stremimo k zero waste programu in pakiranju.

Tvoja sedežna. Tvoj lajf.  Feydom.

 

miona krema za ritko