fbpx

2. Festival vozičkanja

Galerija 2. Festivala vozičkanja


Festival vozičkanja in nosilk

V prelepem zelenem okolju Mosteca se je lansko leto, 16. 9., na prelep sončen dan, odvijal 2. Festival vozičkanja.


Dogodek, ki je zbral več kot 40 domačih ustvarjalcev in podjetij, osredotočenih na potrebe in želje (bodočih) mam, očetov, stricev, babic in celotnega podpornega okolja dojenčkov v prvem letu življenja.

Festival, zasnovan kot praznovanje družine in skupnosti, je ponudil edinstveno priložnost za vse, ki iščejo kakovostne, inovativne in lokalno izdelane izdelke za najmlajše člane družine.

Drugi Festival vozičkanja in nosilk smo organizirale štiri podjetnice, ki smo želele organizirati družinski dogodek, ki bo zabaven, poučen, namenjen druženju in povezovanju ter predstavitvi in prodaji podjetjem, ki delujejo na slovenskem trgu.

Za razliko od prvega festivala, je bil drugi festival časovno daljši (potekal je čez cel dan), imel pa je približno 40 razstavljavcev.
Dogodek ni bil le izjemna priložnost za nakupovanje in spoznavanje lokalnih ustvarjalcev, ampak je obiskovalcem ponudil tudi bogat izobraževalni program –  z raznolikimi delavnicami za starše in otroke je Festival vozičkanja postal središče izmenjave znanj, izkušenj in nasvetov o starševstvu, negi in vzgoji otrok.

Potekale so različne aktivnosti za dojenčke (Motnessori poligon, ples z dojenčki), aktivnosti za otroke (zabavni poligon, poslikava obraza, izdelava kopalnih bombic, mini disko..) ter starše (peka in degustacija pic s Saro Rutar, okrogla miza z influencerji, predavanja in delavnice za starše..).

Od praktičnih nasvetov za bodoče starše do ustvarjalnih delavnic za otroke, je festival zagotovil nekaj za vsakogar, kar je obiskovalcem omogočilo, da se povežejo, učijo in rastejo skupaj kot skupnost. In veseli smo, da se je ta skupnost približala skoraj številki 1000.

Na festivalu pa ni manjkalo tudi spoznavanje in srečanje vplivnežev, organizirali smo namreč tudi okroglo mizo Na kavici z influnecerji.

Mostec, znan po svoji čudoviti naravi in prijetnem vzdušju, je bil idealen kraj za druženje družin, prijateljev in podpornikov, ki želijo podpreti lokalno gospodarstvo in hkrati preživeti kakovosten čas skupaj.
Festival vozičkanja ni bil le nakupovalni dogodek, ampak praznik skupnosti, kulture in družinskih vrednot, ki je združil ljudi z enakimi interesi in vrednotami.

Za tiste, ki iščejo edinstvene, trajnostne in lokalno izdelane izdelke za svoje malčke, kot tudi za priložnost, da se naučijo nekaj novega in se povežejo z drugimi starši in strokovnjaki, je bil 2. Festival vozičkanja v Mostecu dogodek, ki ga niste smeli zamuditi.
S svojo ponudbo kakovostnih izdelkov, izobraževalnih delavnic in priložnosti za druženje je festival postal nepogrešljiv del koledarja dogodkov za vse, ki cenijo družino, skupnost in podporo lokalnemu gospodarstvu.

Zato ne zamudite naslednjega Festivala vozičkanja, kjer se bodo nadaljevale tradicije skupnosti, učenja in praznovanja.

Se vidimo na naslednjem, 3. Festivalu vozičkanja, tokrat na Pogačarjevem trgu v Ljubljani, v nedeljo 9. junija 2024

 

Festival vozičkanja foto Artbox photography
Festival vozičkanja foto Artbox photography
Festival vozičkanja foto Artbox photography
Festival vozičkanja foto Artbox photography
Festival vozičkanja foto Artbox photography
Festival vozičkanja foto Artbox photography

Sodelujoči na 2. Festivalu vozičkanja

sodelujoči na festivalu logo

Postanite del festivala tudi vi in vaše podjetje!

Prijava